„Descoperim filmul încet încet, odată cu voi. Legăturile ni se revelează pe parcurs, după încă și încă o zi de filmare. Fiecare dansator ne inspiră să facem un pas spre lumea lui, ne locuiește cadrul cu densitatea ființei lui, din care extragem stratul care ne ajută să ducem căutarea mai departe. Fiecare spațiu amintește de casa pe care încep să o locuiesc, în care mă extind, la propriu, o dată cu filmările. Fiecare artist are un loc anume în mine, pe care îl împarte cuminte cu un altul – reflexia lui în imaginarul meu.

Trei ochi diferiți filmează și reîncadrează realitatea dansului. Trei stiluri de a monta care descompun și recompun mișcare și sens. Și apoi, lumea stranie pe care o aduce Benno..

O realitate multidimensională în mijlocul căreia te invit să te plasezi.

Sunet care se aude din depărtare sau din înăuntru, sunet care trece prin pereți, sunet care penetrează membrana dintre mine și lume. O voce care nu e a dansatorului, dar ar putea să fie. Care îl locuiește temporar.

Un sunet în care te poți cuibări, în confortul dat de stratul de sens ce îți învăluie mișcarea. Sau care te irită prin discontinuitatea pe care o aduce realității pe care o creezi.

Un sunet ca o crăpătură în perete prin care intră apa.” Smaranda Găbudeanu

Inhabited charging
Untitled#1
Untitled#2
Untitled#3
Untitled#4
Untitled#5