Concept

Omul încearcă să îmblânzească spațiul, să-l domesticească. Când devine suficient de sigur, se poate extinde. Limitele corpului său devin una cu ale locului.

Oricât l-ai sigila, l-ai impregna cu tine, spațiul în care locuiești tot permeabil rămâne. Prin pori pătrund lucruri din afară. Până când te trezești într-o zi locuit de altceva… – Smaranda Găbudeanu, concept și director artistic

 

Parcurs

Am reunit o echipă internațională de artiști și profesioniști din zona dansului, muzicii și filmului pentru a crea un film de dans contemporan. Proiectul înLOCUIT/ inHABITED te invită să arunci o privire în spațiul lor de lucru.

Vom crea un conținut multimedia bogat, în care surse de inspirație, bucăți de materiale filmate, teme muzicale cu care lucrăm, idei pe care le dezvoltăm, vor fi vehiculate într-un ping-pong experiențial între artiști și public, via membranele simțirii.

Pe acest site, pe paginile de Facebook si Instagram PETEC si YouTube poți urmări tot acest parcurs și oricând te simți inspirat, poți să intri în dialog cu noi.

 

 

Concurs

Mai mult, te invităm să compui coloana sonoră pentru un scurt film propus de noi sau să creezi un film de dans contemporan plecând de la o piesă compusă de Vlaicu Golcea și Kinga Ötvös. 

Lansăm acest concurs despre care poți afla totul pe pagina dedicată.

 

 

PETEC

Prin dialogul pe care-l inițiem și cu ajutorul concursului continuăm buna tradiție a proiectelor PETEC de deschidere a artelor performative contemporane către publicul larg prin crearea unui cadru participativ. De altfel PETEC este o platformă interdisciplinară de producție, cercetare și educație în domeniul artelor spectacolului contemporan.

În prezent, PETEC – Asociația pentru Teatru și Carte – este co-fondator AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică, împreună cu Fundația Gabriela Tudor, Asociația Delazero, SC Indie Box SRL, PFA Andreea Belu.

 

 

Echipa

Smaranda Găbudeanu – concept, direcție artistică

Vlaicu Golcea – compoziție sonoră

Kinga Ötvös – compoziție sonoră

 

Mădălina Dan – dans

Benno Voorham – dans, imagine

Denis Bolborea – dans

Sveta Bird (Svitlana Pashko)– dans

Simona Dabija – dans

Laura Vlad – dans, coordonare de proiect

 

Daniel Dragoescu – imagine, montaj

Răzvan Bumbeș – imagine, montaj, producție

Tania Cucoreanu – imagine, montaj, animație

 

Vera Cîrlugea – machiaj

 

Oana Băluță – grafică, web design

Cristian Gheorghe – web development

Monica Bumbeș – comunicare și relații publice

 

Cosmin Manolescu – evaluare, monitorizare

Măriuca Loghinescu – contabilitate

 

 

Parteneri

Centrul Național al Dansului București (CNDB)

TIFF UNLIMITED (Transilvania Film)

Centrul de Informare Muzicală din România – CIMRO

Fundația Gabriela Tudor

Asociația Delazero

IndieBox

IDanceYou

Team4Film

Parteneri media

Radio România Cultural